Præcision og nøjagtighed | Fra design til produktion

VORES SERVICE

 

3D Print

Gør dine ideer til virkelighed med vores hjælp. Læs mere omkring 3d print og lad os finde en løsning til jeres projekt.
Vi printer i alle teknologier og i alle størrelser.

 

Reverse Engineering

Få detaljerede 3D-modeller med CoolHubs scanningstjenester. Med flere års erfaring kan vi hjælpe med store og små opgaver indenfor 3d scan. Vi leverer data eller kopieret objekter retur.

 

Metal 3d print

Metal print er det “nye sort” inden for 3d print. Kontakt os for mere information og lad os hjælpe dig i mål med dit 3d print i metal. Vi udfører in-house metal print og kan med vores store netværk løse alle opgaver indenfor metal print.

 

Vacuum Casting / Vakuum Støb

Få lavvolumen produktion med vakuumstøbning. Avanceret teknologi og kvalitetsmaterialer sikrer pålidelige, nøjagtige resultater – hver eneste gang. Fra 3d print til vakuum støb!

 

3D Scanning

Genskab fysiske dele digitalt med CoolHubs avancerede tjenester. Vores erfarne team leverer præcise resultater effektivt. Vi 3d scanner for både privat og erhverv!

 

CAD – Design

Vi tilbyder CAD-tjenester, der omfatter 2D-tegning, 3D-modellering og prototype design, udført af vores erfarne designere ved hjælp af avancerede CAD-programmer.

Sådan ser vores bestillingsprocces ud

Bestil 3d print hos Coolhubs

1

Upload jeres STL filer

For en hurtig og nem indsendelse, besøg vores hjemmeside og anvend den brugervenlige uploadformular. Her kan I nemt uploade jeres STL-filer. Hvis I foretrækker, kan I også sende jeres designfiler direkte til os via e-mail. Send jeres STL-filer til mail@3deksperten.dk.

2

Vi gennemgår dine filer

Uanset hvilken indsendelsesmetode I vælger, vil vores eksperter omhyggeligt gennemgå jeres filer. Vi stræber efter at give hurtig tilbagemelding, hvor I vil modtage et detaljeret tilbud med et overslag over omkostninger og en estimeret leveringstid for jeres projekt.

3

Produktion

Så snart I godkender tilbuddet, iværksætter vi straks produktionen. Vi benytter den nyeste teknologi i vores avancerede print-farm for at sikre, at jeres projekt bliver realiseret med højeste præcision og kvalitet.

4

Vi kører kvalitetskontrol

Kvalitet står i centrum for alt, hvad vi gør. Derfor gennemgår hvert eneste print en grundig kvalitetskontrolproces. Vi sikrer, at der ikke er fejl eller mangler, og at hvert emne er efterbehandlet til perfektion. 

Menu

Services